Op werkdagen voor 15:00 besteld = morgen in huis - Leuk als decoratie - veilig betalen met iDEAL

Veilig online betalen

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Meer informatie over iDEAL

PayPal

PayPal is na iDEAL de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met PayPal kunt u makkelijk, veilig en snel betalen. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor afrekenen met PayPal en klikt op Plaats Bestelling. Vervolgens krijgt u het inlogscherm van PayPal te zien. Log in met je email en geef PayPal toestemming om dit bedrag af te rekenen. Tevens kunt u via PayPal betalen met uw creditcard. De bestelling wordt meteen verwerkt.

Meer informatie over Paypal

MisterCash/Bancontact (Belgie)

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Meer informatie over MisterCash / Bancontact

Overboeking

Als u kiest voor overboeking ontvangt u een email met daarin alle gegevens die nodig zijn voor het betalen van uw bestelling. Uw bestelling word verzonden zodra het bedrag voor ons toegankelijk is. Zodra het bedrag overgemaakt is is er een verwerkingstijd van 1-3 werkdagen.

Bankgegevens
Rekeninghouder: Sieser
IBAN Rekeningnummer: NL84INGB0008736268
SWIFT/BIC: INGBNL2A
Plaats: ‘s-Gravenhage
Naam bank: ING